Начало > Playstation 2 > Dragon Ball Z Budokai 2


Кодове чийтове за Dragon Ball Z Budokai 2

я отключите всички

Enter Skill Shop докато държите натиснат L2 бутона . Bulma ще говори , но просто оставете , , докато държите бутона L2 все още . Re влезе в магазина , повторете трик отново и отново и ви процента на капсулите продължава да се увеличава. Това отключва герои за вас , Пробив капсули, делене , всичко .

Безплатен Capsule Увеличение

С поставена карта с памет (за записване на напредък ) , въведете елемент магазин. Задръжте L1 + L2 и отпуск. Повторете този процес за повече неща .



Забележка : Те обърквам това мамят не само L1 и L2 . Трябва да задръжте R1, R2, L1 , L2 , когато оставите умение магазин . Можете също така трябва да зададете умение или купи умение за да се спаси. Благодарение на Джеймс Арнолд за това бележка.

Скрити Символи

Nappa : го победи с растителност в Dragon Световна

Raditz : Beat с него Goku в Dragon World

Recoome : го победи с Goku в Dragon Световната

Капитан Ginyu : го победи с растителност в Dragon Свят

Frieza : Beat го с Goku в Dragon Световната

Android 20 : Beat го с Goku в Dragon World

Android 18: я бие Krillin в Dragon Световната

Android 17 : го победи с Piccolo в Dragon Waorld

Android 16: го победи с Goku в Dragon World

Cell: Beat с него Goku в Dragon World

Велики Saiyaman : Beat Cell с Gohan в Dragon World

Херкулес : Beat Majin Buu (мазнини ) с Великата Saiyaman

Videl : Beat Super Buu ( с Gohan абсорбира ) с Херкулес
Бъдещето
Куфари : Beat зеленчуци на Namek с Kid Куфари

Всички Buus : Научете всички на dragonballs дракон свят и желание за Babidi космически кораб. След това направете всеки един от етапите в кораб Babidi да получат Кили . Ако имате достатъчно Кили може да отключи Buus автоматично ( A капсула ще се появи , когато Кили се събират в края на всеки етап ).

Отключи Tiencha , Gocruel , и KibitoShin

Събиране на dragonballs както и да печелят на пробиви за Goku , Херкулес / Sataan , Yamcha , Тиен , и Върховният Кай / Kaio Шин . След това , се събират dragonballs отново и да си изкарват синтез капсули .

Ultimate отбраната

Отидете да Edit умения от менюто . След това Edit капсули . Първо, с почти всеки герой , оборудване \ След това оборудване \ Blood Мощност \



Бележка 1: Това не е много на мамите но една добра стратегия .

Бележка 2: Вие не ще бъде в състояние да се трансформира !

подигравките

Това не е наистина мамят , но това е как ви присмех , първо трябва да влязат в битка след това задръжте перфориране, охрана , ритник и енергия заедно веднъж след това вашият герой ще направи присмех , но хладното нещо е , че тя носи вашия опонента един Ки манометър , ако успешни.

Super Saiyan Level 3 ( Goku )

За да получите ниво 3 , трябва да отидете магазин, уменията и натиснете L2 и продължавай и на магазина, и да гледате Вашия процент от колко далеч сте са в имащи всички капсули. След като са достигнали около 75% отидете да редактирате капсули, и си отиват към Goku . Натиснете X и X отново . погледнете в способността умения вижте , ако имате следните неща: Крал Kai fistX20 , супер saiyan , супер saiyan 2 , след това супер saiyan3 . ( Се нуждаете от всичко на тези, на МОГАТ ДА СЕ ПОЛЗВА S.S.3 ) . Ако не разполагате с всички тези неща продължават да се опитват L2 трик .

Easy печели

За да спечели easilly на турнири или всяка схватка , направете следното : първо закупуване на капсули, \ и капсули \ След това отидете на характер приноси и да \ \ искате да спечелите с . След това можете да изчакате до тяхното здраве намалява и след това току-що завърши с краен ход (това работи с всеки, така че ако ф искам да спечеля в турнирите , Можете да направите това и убиват на противника , когато той е малко здраве).

Как да отида Yamcha и Gohan

В Teen дракон в света, поражение Nappa с Тян Yamcha . За да получите Teen Gohan поражение на Cell с Gohan на нивото , където трябва да deafeat Kid Buu .

Как да отида повечето от героите на

да да Куфари Beat зеленчуци на ниво 3 Куфари с Kid , за да получите Trunks.To Get Teen Gohan клетка ритъм на последното ниво с Gohan , за да получите Teen Gohan.To получите Cell бият го с Goku.To получите Върховния Кай победи или загуби от него с Goku.You се GT.Saiyaman или ако победите Върховния Kai или победи Cell с Gohan.To се Yamcha победи Nappa с Tien.To се Nappa победи го с Vegeta.To получите зеленчуци победи с него Goku на 3-ти level.To получите Raditz го победи с Goku на 1 level.To получи Kid Buu , Super Buu , Majin Buu и Debura получи всички топки на дракон , след това изберете Портала на Babidi опция и след това получат достатъчно Кили в космически кораб babidi , за да получите всички тях . За да получите Frieza , капитан Ginyu , и Recoome победи всички тях на 2-ро ниво с Goku.To получите Videl победи Majin Buu с Hercule.To получи Android 18 изпревари с Krillin.To получи Android 17 го победи с Piccolo.To се Android 16 го победи с Goku.To получи Android 20 или Dr.Gero като андроид го победи с никого.