Начало > Playstation 1 > Gundam Battle Assault 2


Кодове чийтове за Gundam Battle Assault 2

Alternate цветове

Маркирайте Mobile Suit след това задръжте R1 и натиснете Start екрана за избор .

Time Attack режим

Успешно завършване на играта в режим на улица с четири мобилни Костюми.

Time Attack B режим

Успешно завършване на играта в режим Street под твърдия трудността, при която с всички мобилни осем Костюми.

режим на оцеляване

Успешно завършване на играта в Стрийт режим с всичките осем Mobile Suits .

режим на звука тест

Успешно завършване на играта в Ул. режим при трудно трудно настройка с всичките осем Mobile Suits . Два нови варианта ще бъдат отключени в менюто за звука .

Acguy

успешно завършване на играта в режим на ул. с Gundam RX -78 , за да отключите Acguy Versus , Time Attack и оцеляване режими.

Ball

успешно завършване на играта в режим на ул. с Gundam RX - 78 , за да отключите Ball Versus , Time Attack и оцеляване режими.

Big Зам

успешно завършване на играта в режим на ул. под твърдия трудно настройка с всички осем Мобилни костюми и пълна Time Attack режим в пет минути или по-малко , за да отключите Big- Зам Versus , Time Attack и оцеляване режими. Най-лесният начин да получите Big- Зам е да се играе на Time Attack А с Dark Gundam и непрекъснато използват Double Beam Ръчно ( Напред, надолу, назад , перфориране ) . Тя дава враг мега щети и е unblockable . Възможно е да завърши на време Атакуват в три минути този трик.

Болт Gundam

Успешно завършване на играта в Стрийт режим с Gundam Maxter да отключите Болт Gundam в Versus, Time Attack , и оцеляване режими.

Full Armor ZZ Gundam

Успешно завършване на играта в режим на улица с Tallgeese III За да отключите Full Armor ZZ Gundam Versus , Time Attack и оцеляване режими.

Gundam Epyon

Успешно завършване на играта в Стрийт режим при трудно трудно настройка с всичките осем Mobile Suits отключване Gundam Epyon в Versus, Време \

Gundam Physalis (GP- 02A )

Успешно завършване на играта в Street режим с Burning Gundam към отключване Gundam Physalis (GP -02A ) в Versus , Time Attack и режими за оцеляване .

Тежък избор оръжие

Успешно завършване на играта в Street режим с Gundam Hell Deathscythe По избор, за да отключи тежки оръжия по поръчка Versus , Time Attack и оцеляване режими.

Hydra Gundam

Успешно завършване на играта в Стрийт режим с Tallgeese III , за да отключите Hydra Gundam в Versus, Time Attack , и оцеляване режими.

Hygoog

успешно завършване на играта в режим на ул. с Уин Gundam избор от нула до отключване Hygoog в Versus, Time Attack , и оцеляване режими.

магистър Gundam

Успешно завършване на играта в Стрийт режим при настройката на твърдия трудност с Burning Gundam и Gundam Maxter За да отключите магистър Gundam в ул. режим. Успешно завършване на играта в Стрийт режим с магистърска Gundam за да отключите в Versus, Time Attack , и Оцеляване режими .

Neue Ziel

Победете двадесет опоненти в режим на оцеляване За да отключите Neue Ziel в Versus , Time Attack и режими за оцеляване .

Psycho Gundam

Успешно завършване на играта в Стрийт режим при трудно трудно настройка с всичките осем Мобилни костюми и пълен режим Time Attack Б в три минути или по - малко , за да отключите Психо Gundam за да отключите Gundam Epyon Versus , Time Attack и оцеляване режими.

Quin Mantha

Успешно завършване на играта в Стрийт режим с магистърска Gundam за да отключите Quin Mantha в Versus, Time Attack , и оцеляване режими.

Tallgeese III

Успешно завършване на играта в Стрийт режим при настройката на твърдия трудност с Gundam Deathscythe Hell избор и Wing Gundam Zero избор, за да отключите Tallgeese III в режим на улицата . Успешно завършване на играта в Стрийт режим с Tallgeese III , за да отключите в Versus, Time Attack , и Оцеляване режими .

Zaku IIS

Успешно завършване на играта в Стрийт режим при настройката на твърдия трудност с Gundam RX -78 , за да отключите Zaku IIS в режим ул. . Успешно завършване на играта в Стрийт режим с Zaku IIS , за да отключите в Versus, Time Attack , и Оцеляване режими .

Zeong

Успешно завършване на играта в режим на ул. с Zaku IIS , за да отключите Zeong Versus , Time Attack и оцеляване режими.

Тъмно Gundam

Играйте като най - малко двадесет различни Мобилни костюми в Versus COM, а след това пълна ул. режим с всеки мобилен Костюм за да отключите Dark Gundam в Versus, Time Attack и режими за оцеляване .

Завършване Time Attack В по-малко от Мин .

Използвайте Big Зам и е супер мощен специална атака и вие ще пълен Time Attack Б в около 1:15.

Burning Gundam : Край

При използване на Burning Gundam , натиснете назад, надолу, напред, назад и произволен бутон за удар , за да изпълнява Край. Тя е почти като на Burning Пръст, с изключение Burning Gundam ще вземете възразяващата Mobile Suit .

Болт Gundam : Гравитон Hammer

Когато изпълняват Гравитон Hammer ход веднага след като топката се удари , извършване на ход отново и Болт Gundam ще люлее топката обратно около за избягване на двойното щети.